DAMA BY KUNST

Celostna grafična podoba znamke DAMA by Kunst

Celostna grafična podoba znamke DAMA by Kunst je navdihnjena z eleganco, čutnostjo in rafiniranim okusom. Glavni element logotipa, oblika pite, izraža nežnost in domačnost, obenem pa tudi preprostost in sodobnost.

Osnovna barva logotipa je temno rdeča barva, ki spominja na šminko in daje logotipu ženstven in sofisticiran videz. Celotna barvna paleta ima pridih elegance in samozavesti, kar se odraža tudi v karakterju Dame.

Figura pite v logotipu je oblikovana z nežnimi zaobljenimi linijami, ki prinašajo občutek prijaznosti in topline. Obenem je oblika čvrsta in simetrična, kar izraža stabilnost in zanesljivost znamke DAMA by Kunst.

Celoten logotip izžareva prefinjenost, Zasnovan je tako, da predstavlja močno in edinstveno identiteto znamke, ki se odlikuje po kakovostnih in estetsko dovršenih slaščicah.

DAMA by Kunst s ponosom ustvarja svoje slaščice iz lokalnih, domačih materialov, ki dajejo izdelkom edinstven okus in kakovost. Njihove slaščice so preplet tradicionalnih receptov z modernim pridihom, kar poskrbi za sladke in inovativne kombinacije okusov. Zvesta tradiciji, a odprta za sodobne pristope, DAMA by Kunst ustvarja slaščičarske mojstrovine, ki vas bodo navdušile in očarale ob vsakem grižljaju.

leto izvedbe:

projektna ekipa:

2023

LEPPA

Arhitekturno oblikovalski studio, kjer vaše zgodbe preslikamo v prostore.

Slovenska 27, 1000 Ljubljana

Telefon:  031 889 509

Email: info@leppa.si